Προληπτική Ιατρική & Παθήσεις: Καρδιολογικές Εξετάσεις

ΥΓΙΕΙΝΟΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


Στο ταξίδι του ασθενή για τη ζωή μέσα στην οποιαδήποτε πάθηση, οδηγός είναι ο ίδιος ο εαυτός του, καθώς οι υγιεινοδιαιτητικές του συνήθειες παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καλή ποιότητα της ζωής του. Ο ιατρός είναι σύμβουλος και, εκτός από τη φαρμακευτική αγωγή που θα συστήσει για την υπάρχουσα πάθηση, θα συμβουλεύσει για την υιοθέτηση
συνηθειών στη διατροφή και τη δραστηριότητα, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παράλληλα, στα πλαίσια της πρόληψης για ανθρώπους χωρίς νοσήματα, η σωστή υγιεινοδιαιτητική συμπεριφορά παίζει κυρίαρχο ρόλο στην καθυστέρηση εμφάνισης νοσημάτων.

Στην ενότητα αυτή υπάρχουν συμβουλές που στοχεύουν στην πλήρη σωματική και ψυχική ευεξία του κάθε ανθρώπου.


ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


Επικοινωνήστε με την Ιατρό.

demerouti-footer-logo-white

Η σημασία της κλινικής καρδιολογίας, δηλαδή της διαδικασίας της κλινικής εξέτασης, της σωστής λήψης του ιατρικού ιστορικού και της εφαρμογής της ενδεδειγμένης θεραπευτικής επιλογής για τον κάθε άνθρωπο που πάσχει από καρδιολογικό πρόβλημα, είναι τεράστια. Η ιατρός, χρησιμοποιώντας στο ιατρείο της τεχνολογία αιχμής, παρέχει υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες υπηρεσίες, έχοντας παράλληλα ως οδηγό την πλήρη ενημέρωσή της για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην καρδιολογία σε όλα τα επίπεδα (διαγνωστικό, τεχνολογία, θεραπεία επεμβατική ή μη επεμβατική), μέσα από την επιστημονική της ενεργό δραστηριότητα και την παράλληλη συνεργασία της με το πλέον εξειδικευμένο καρδιολογικό νοσοκομείο στην Ελλάδα.

Copyright ©️ 2022 ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΤ. ΔΕΜΕΡΟΥΤΗ · ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ | Created by FCNet